Over Ons

Hi, wij zijn Interhomes Online, een belachelijkgemakkelijk te gebruiken maar krachtig portaal voor onroerend goed voor beginner of gevorderde makelaars en particuliere verkopers. We weten precies met welke struikelblokken u dagelijks te maken heeft vanaf het moment dat u uw woning op de markt aanbied, totdat je eindelijk de verkoop gesloten hebt. U gebruikt waarschijnlijk verschillende portalen, adverteert in tijdschriften, gebruikt een CRM-platform voor uw eigen website, doet aan e-mail marketing en wellicht ook deelname aan vastgoed beurzen. Dit is niet alleen tijdrovend, maar het kost een hoop geld. Wat als er een platform is, waar dit alles voor een betaalbare prijs mogelijk is? Met Interhomes Online presenteren wij uw eigenschappen aan duizenden woning zoekenden die onze websites elke dag bezoeken. Neem deel uitvan ons geadvanceerd networking platform om eindeloos zakelijke kansen te creëren, we promoten van uw woningen in tijdschriften en op de beurzen waar wij aan deel nemen. Maar we zijn meer dan alleen dit. Wij zijn een life-style website met een blog afdeling dat bijna een miljoen bezoekers aantrekt naar onze 8 portaal websites.

Onze missie

We werken hard voor echte resultaten! Via geïmplementeerde unieke on-page SEO tools, stimuleren wij de resultaten in de zoekmachines voor uw advertenties. We maken gebruik van cross-over "spider-web" marketing en maken je woningen viral op 7 van onze portaal websites, afhankelijk van uw abonnement. We bezoeken de meest bekende vastgoed beurzen in Europa en werken aan een strategie gebaseerd op sociale media en blog-chain om potentiële kopers of huurders te bereiken. Ons geavanceerd netwerk platform is aangepast en ontworpen voor adverteerders en woning zoekende(n) zodat een overeenkomst tussen A en B in een zeer snel tijdsbestek kan worden gerealiseerd. Meer dan 60% van alle online woning zoekenden gebruiken hun mobiele apparaten, dat is de rede waarom onze applicatie is ontworpen op een manier dat u de beste gebruikerservaring geniet op uw mobiele telefoon. Snel, comfortabel en gemakkelijk. Neem deel aan onze missie, adverteer slim met ons mee.

Onze waarden en normen

Kwaliteit boven kwantiteit!Interhomes Online heeft het volledige zoekproces en de behoeften van woning zoekenden in kaart gebracht om te begrijpen waar behoefte aan is op een al redelijke bezette markt van aanbieders. Wij maken het verschil vanwege het feit dat de meeste andere aanbieders op de markt veelvuldig dezelfde reclamediensten met dezelfde eigenschappen aanbieden en op Interhomes Online is dit uitgesloten. Het zien van zoveel dubbel geadverteerde eigenschappen op een portal-website is niet alleen frustrerend voor serieuze woning jagers, maar belangrijke informatie gaat verloren door gebrek aan duidelijkheid. Als gevolg daarvan word het gewenste resultaat en de positieve uitkomst met betrekking tot marketing negatief beïnvloed voor adverteerders. We hanteren een bepaalt maximum als het op adverteerders aankomt in een bepaalde stad, plaats en de streek, afhankelijk van het aantal inwoners en de omvang van de regio zodat de kwaliteit en gebruikersvriendelijkheid gewaarborgd kan blijven.

Onderweg naar huis!