);

Blog

Uw droomhuis in Spanje

19th May 2018 861 Views

Bent u op zoek naar een woning in Spanje? Lees deze blog, zodat we u kunnen informeren over de tips en trucs voor het kopen in Spanje en alle relevante informatie die u moet weten alvorens te investeren in Spanje. Na het lezen van deze blog  zijn we er zeker van dat u  klaar bent om  uw droomhuis in Spanje te kopen.

De meeste buitenlandse onroerend goed kopers in Spanje beginnen hun zoektocht op het internet. Een grote vraag  die gesteld word is; aankopen via een prive aanbieder of middels een makelaar? Wij raden u aan om gebruik te maken van een onafhankelijk vastgoed portaal. Een portaal dat woningen aanbied van zowel prive verkopers als van makelaren.

Heeft u een hypotheek nodig? Non residents krijgen in Spanje maximaal 70% van de taxatie waarde die de bank geeft voor het vastgoed dat u wilt aankopen. Spaanse banken taxeren gemiddeld 10 tot 15% lager dan de werkelijke taxatie waarde. Dit is niet alleen een wettelijke verplichting opgelegd van de Spaanse regering aan banken, maar ook anderzijds om het risico van de bank nog meer te beperken. Schrik er dus niet van als u denkt een woning aan te kopen van stel 300.000 euro en de bank geeft u geen 70% van 300.000, maar 70% van 260.000 euro. Wij raden u aan om nooit een reservering te betalen voordat u weet wat de hoogte van uw hypotheek is. Komt u namelijk achterafgezien te kort dan bent u uw aanbetaling kwijt.

Er zijn veel verhalen in Spanje, waar makelaren of particuliere verkopers dwingen kopers een ​​reservering te betalen. De woning word dan namelijk voor u gereserveerd en mag niet meer worden aangeboden aan derden voor een termijn van tenminste 6 weken. Veel makelaren gebruiken een trucje dat er nog andere gegadigden zijn. Neem dit dan voor lief en betaal niks aan zolang u niet weet wat de bank aan hypotheek verstrekt.

Interhomes Online is een vastgoed portaal waar enkel professionele makelaren en particuliere verkopers hun woningen aanbieden. Bij ons bent u in de juiste handen voor een onafhankelijk aanbod van professionals die met passie werken in de vastgoed sector en er alles aan doen om het u als koper zo gemakkelijk mogelijk te maken. Bent u op zoek naar een woning in Spanje begin dan hier:  https://interhomesonline.com  

Picked Articles


InterHomes Online - why it is a unique property portal!?

InterHomes Online - why it is a unique property portal!?   Don't you think that property po


RECENT COMMENTS


Wang Lee Win

I just keep seeing your blogs in Google China. How you do that? You must have great SEO team.


Angy Grosiere

Can you write a blog for my company? You get so many views and positive reactions. Your blog writers


Frans Timmermans

Sinds een paar dagen zijn we op nterhomes Online met onze woningen en krijgen veel hits. Thnx


Susie Schweinsteiger

Ein schone gruss aus Deutschland. Ihre topics sind sehr interessant.


Suzanne Meijsen

Een bericht uit Nederland. We zijn een makelaarskantoor uit Maastricht. Kunnen wij ook adverteren op


Translate »